Orientacinis žaidimas

Balandžio 16 d. ir 17 d. 15 ir 17 val. kviečiame dalyvauti orientaciniame žaidime „Dingęs miestas“! Senamiesčio labirintuose kartu su visa šeima naujai pažvelgsime į mums tokią įprastą senąjį Vilniaus vienuolynų palikimą.
Nuo pat viduramžių Vilniuje kūrėsi vienuoliai ir vienuolės, čia atvykę mokyti, šviesti ir padėti. Vienuolynai tapo kultūros ir mokslo centrais, galėjusiais pasigirti didžiausiomis bibliotekomis, čia buvo auklėjamos kilmingų giminių atžalos, kuriami sakralinio meno dirbiniai. Šalia vienuolynų iškilusios gotikinės, barokinės, renesansinės bažnyčios papuošė miestą ir iki šių dienų išlieka įstabiausiu jo peizažo atributu.
 
Kaip atrodytų Vilniaus senamiestis, jei jame nebeliktų bažnyčių bokštų? Ar jūs pastebėtumėte skirtumą? Orientacinio žaidimo metu, pasiskirstę komandomis ir spręsdami užduotis, galėsite pademonstruoti savo išmanymą, istorines žinias ir laimėti prizų!

Per užsiėmimą muziejaus gidas su jumis bendraus virtualiai, todėl jums bus reikalingas išmanusis telefonas, mobilūs duomenys ir „Facebook“ paskyra.

Susitikimo vieta: Vilniaus katedros varpinė
Trukmė: 2–3 val.
Dalyvių skaičius: 5 asmenys arba 2 namų ūkiai
Kaina šeimai / 1 grupei: 25 Eur.
Malonai kviečiame užsisakyti orientacinį žaidmą ir kitu Jums patogiu metu.

Būtina išankstinė registracija. Daugiau informacijos: tel. +370 600 12080, el. p. laura@bpmuziejus.lt



MUZIEJAUS VEIKLĄ FINANSUOJA

Vilniaus Akivyskupija
 
 

 

Informaciniai rėmėjai

           bernardinai.lt        
             

Rėmėjai

       Domus Maria