Šventinės nuolaidos muziejaus leidiniams

2020 12 01

Puiki žinia knygų gerbėjams – Bažnytinio paveldo muziejaus leidiniams taikomos šventinės nuolaidos! Iki pat Naujųjų galite įsigyti mūsų išleistas knygas su 20 procentų nuolaida.

Tai gera proga papildyti savo, artimųjų, draugų knygų lentynas vertingu ir gražiu naujausiu muziejaus leidiniu, pristatytu 2020 metais – Dangaus miestas: Vilniaus vienuolynų palikimas Bažnytinio paveldo muziejuje

Knygoje bažnytinės dailės tyrinėtoja, senosios auksakalystės ekspertė, Žemaičių Kalvarijos ir Vilniaus bernardinių menotyrininkė Dalia Vasiliūnienė, taip pat Bažnyčios istorikas, knygos apie Vilniaus vyskupus ir daugybės įdomių straipsnių autorius, jėzuitų tinklaraštininkas Liudas Jovaiša ir geriausias Vilniaus špitolių istorijos žinovas Martynas Jakulis pristato Lietuvos sostinėje veikusių senųjų vienuolijų istoriją. Beveik 400 puslapių gausiai iliustruotas, moksliškai patikimas, bet lengvai suprantamas pasakojimas kaip geras literatūros kūrinys veda skaitytoją sostinės gatvėmis: nuo pirmųjų, dar viduramžiais čia įsikūrusių pranciškonų ir dominikonų konventų iki XVIII a. Vilniuje miestiečių labui besidarbavusių šaričių špitolių.

Daugiau informacijos:
Tel. + 370 5 269 7800
El. p. muziejus@bpmuziejus.lt

 

 

 




MUZIEJAUS VEIKLĄ FINANSUOJA

Vilniaus Akivyskupija
 
 

 

Informaciniai rėmėjai

           bernardinai.lt        
             

Rėmėjai

       Domus Maria