Išskirtinės ekskursijos grupėms Vilniaus katedros požemiuose

Artėjant šventiniam laikotarpiui kviečiame į išskirtines ekskursijas grupėms Vilniaus katedros požemiuose! Tai puiki dovana kolektyvui, prasmingas būdas praleisti laiką kartu su šeima, artimaisiais ir draugais bei pažinti nematomą Vilniaus katedros dalį: pastato istoriją ir kaitą, čia palaidotus Lietuvos valstybei ir Bažnyčiai nusipelniusius asmenis. Jūsų laukia:

Klasikinis maršrutas tiks mėgstantiems rafinuotą istoriją ir karališką atmosferą. Ekskursijos metu su gidu aplankysime Katedros požemius, kur atvertose, kadaise tamsoje skendėjusiose kriptose kalbėsime apie valstybei ir Bažnyčiai nusipelniusių, turtingų ir įtakingų asmenų gyvenimą ir mirtį. Apžiūrėsime archeologinius artefaktus, seniausią Lietuvoje sieninę tapybą, išvysime karališkąjį mauzoliejų.

Ekskursijos trukmė – 1 val., vėliausias apsilankymo laikas darbo dienomis – 18 val.
Kaina grupei iki 10 asmenų – 120 Eur, kiekvienas papildomas asmuo – 10 Eur.
Maksimalus grupės dydis – 25 žmonės.

Ekstremalus maršrutas pritaikytas autentiškų patirčių ieškantiems kolektyvams. Seniausiose Vilniaus kapinėse viską apžiūrėsime taip, kaip jas matė tyrinėtojai: netinkuotos sienos, per senąsias kapavietes šliaužiantys laidai ir vamzdžiai, siauri praėjimai, drenažo tuneliai ir... tamsoje augantys grybai. Sudomino? Kviečiame!

Ekskursijos trukmė – 1,5 val., vėliausias apsilankymo laikas darbo dienomis – 18 val.
Kaina grupei iki 10 asmenų – 200 Eur, kiekvienas papildomas asmuo – 15 Eur.
Maksimalus grupės dydis – 15 žmonių.

Daugiau informacijos tel. + 370 600 12080, el. p. katedrospozemiai@bpmuziejus.lt




MUZIEJAUS VEIKLĄ FINANSUOJA

Vilniaus Akivyskupija
 
 

 

Informaciniai rėmėjai

           bernardinai.lt        
             

Rėmėjai

       Domus Maria