Dovanos: nuolaidos leidiniams, kvietimai, bilietai

Ieškantieji prasmingų ir turiningų kalėdinių dovanų savo artimiesiems, muziejaus kasose ir „Paysera Tickets“ sistemoje gali įsigyti kvietimų aplankyti Vilniaus katedros varpinę, požemius ir lobyną, saugomą Bažnytinio paveldo muziejuje bei naujas parodas: „Corpisanti. Katakombų relikvijos-skulptūros Valkininkų ir Buivydžių bažnyčiose“, „Barbora etc.“

Taip pat kviečiame įsigyti metinį Bažnytinio paveldo muziejaus lankytojo bilietą. Su juo vienerius metus galėsite nemokamai lankyti nuolatinę muziejaus ekspoziciją ir parodas, dalyvauti ekskursijose, koncertuose ir kituose renginiuose. Metinio lankytojo bilieto kaina 60 Eur, su nuolaida (moksleiviams, studentams, mokytojams, senjorams) – 30 Eur. Įdomiai ir turiningai praleiskite laiką Bažnytinio paveldo muziejuje!

Knygų gerbėjai iki Trijų karalių Bažnytinio paveldo muziejaus leidinius galės įsigyti su 20 procentų nuolaida, o 2023 metų kalendorius kainuos tik 5 Eur. Tai gera proga papildyti savo, artimųjų, draugų knygų lentynas vertingiausiais ir gražiausiais muziejaus leidiniais. 

Daugiau informacijos tel. + 370 5 269 7800, el. p. muziejus@bpmuziejus.lt.




MUZIEJAUS VEIKLĄ FINANSUOJA

Vilniaus Akivyskupija
 
 

 

Informaciniai rėmėjai

           bernardinai.lt        
             

Rėmėjai

       Domus Maria